Tjenester

Strategi og taktikk

Selv den beste idé er bortkastet hvis den ikke er tuftet på en solid og gjennomarbeidet strategi. Og selv den beste strategi kan svikte hvis man går seg bort i de taktiske virkemidlene.

Vi foretrekker å starte samarbeidet med en workshop for å skape et felles ståsted og et fundament for det videre arbeidet.

Idé og konsept

Kampen om oppmerksomheten er den samme, enten du beveger deg i digitale eller analoge medier. Den gode idéen og det gjennomtenkte kommunikasjonskonseptet er din garanti for å trenge igjennom budskapsjungelen.

Design og identitet

Strategisk design og identitetsutvikling er mer enn en pen logo eller en lekker pakning. Vi arbeider med alt fra navnsetting til fullstendige profil- og identitetsprogrammer. Om ikke god design kan flytte fjell, kan det i hvert fall flytte et fjell av varer.

Innholdsmarkedsføring

Egne nettsider, sosiale medier, blogger, nyhetsbrev, digitale bilag – hvordan fremstår din virksomhet i digitalverdenen? Vi planlegger, utarbeider strategier og produserer tekst for å øke synlighet, bygge lojalitet, involvering og selvfølgelig, salg.

Sosiale medier

Vi utarbeider strategier for din aktivitet på sosiale medier, skreddersyr kommunikasjonen og virkemidlene, ikke minst med tanke på målrettet annonsering.

Vi kan for eksempel ta ansvaret for din Facebook-side, overvåke, oppdatere, svare på innlegg og legge ut relevante poster.

Vi arrangerer også kurs i bruk av sosiale medier for bedriftens nøkkelpersoner, workshops o.l.

Presse og events

Glem aldri pressen! En gjennomtenkt strategi inneholder også tanker om hvordan skaffe seg mediaomtale. Noen ganger er det nok med en god pressemelding. Andre ganger må det sterkere virkemidler til, som et oppsiktsvekkende event som kan bidra til å anskueliggjøre din kommunikasjonsutfordring.

Målinger og undersøkelser

Noen ganger vet man rett og slett for lite om marked, målgrupper osv. Vi samarbeider tett med Respons Analyse og har tilgang på noen av landets beste analysekrefter. Vi gjør også omdømmemålinger i samarbeid med Sentio Research.